ДЕКОРИ ЗА ГРАДИНИ И ПАРКОВЕ

Предлагаме широка гама кашпи, саксии и цветарници, изработени от гранит или мрамор и подходящи както за външна, така и за вътрешна употреба.
Материали: гранит, мрамор, пясъчник, травертин, и др.
Повърхностна обработка: полирани, матирани, обгорени, бучардисани и др.
По поръчка: Приемаме изработване на специфичен дизайн по поръчка на клиента.
Приложение: За украса на градини, вътрешни дворове, паркове, дворове, къщи, стаи, офиси, заведения и др.

Доставяме различни видове каменни статуи и гравюри, които могат да бъдат човешки фигури, скулптури на ангели и религиозни статуи, абстрактни гравюри, скулптури и гравюри на животни и др.

Характеристики:
1. Налични материали: гранит, мрамор, пясъчник, варовик, травертин и др.
2. Цвят: чисто бяло, сиво, жълто, черно, бежово, червено и др.
3. Размер: статуята на фигура може да бъде в реален размер от 150 до 180cm, като може да бъде изпълнена според специфични изисквания.
4. Обработка: полиране, ръчно гравиране и т.н.
5. Предназначение: декориране на къщи, градини, дворове, площади, с цел оформяне на цялостен и завършен стил, създаване на специфична атмосфера.
6. Опаковка: надежден и издържлив пакетаж от обработено дърво с пяна за допълнителна защита.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация, относно използване на различни материали и изработване на специфичен дизайн, както и всякакви въпроси, които могат да възникнат. Оставаме винаги на Ваше разположение! 

Изработваме различни видове каменни и мраморни фонтани, градински фонтани от гравиран мрамор и естествен камък, стенни фонтани, фонтани в басейни, външни и вътрешни фонтани, фонтанни топки, фонтани с плаващи и въртящи се каменни топки и др.

Фонтаните са незаменима украса и впечатляващ декор за дома, градината, двора, за общи жилищни и обществени части, за хотели и комплекси и т. н.

За изработването им използваме само естествен камък като мрамор, травертин, варовик, пясъчник и др.

Предлагаме различни цветови гами, като не отказваме да изпълним и по-специфични изисквания. Дизайнът и размерите също могат да бъдат променяни според нуждите на клиентите.